Söndersliten, uppriven, övergiven men mest uppgiven!

Kärt barn har många namn så att säga! Som bekant, en fråga tusen svar. 1000 kr - frågan kan gå hur som helst och svaren är förmodligen värda en hel del mer.

Egentligen skrivtorka utan dess like men dock en längtan efter att få printa ner sitt innersta i denna magnifika blogg som enligt mitt tycke används för sällan.  Gåtfylld text som endast en halvfull kan förstå och tyda, lite som ett signum. Låt titel och ingress tala för sig, vad som gett tillskyndelse åt detta anförande. 

Det finns ett budskap, en förkunnelse bakom varje ord. Varje bokstav har betydelse och kan på något sätt inte leva utan den andra, i symbios med varandra tar de sig fram. Genom en språklig utformning bildar de något vackert. Förstår ni?

Det svenska språket bjuder in till dans utan att förleda. Med rätt att yttra sig, formulera. Verbalisera. Kanske sin innersta tanke på något sätt kan gömma sig i skriften.

Kontentan: Som en kär vän en gång sa för inte allt för länge sedan "Ordförrådet är brett men skit, skitbrett"... med andra ord. Jävla helvetes skitförråd, jag hatar dig"

Berg o Dalbana hit och dit. Besviken kan med flera ord beskriva min sinnesstämning just i detta andetag: missnöjd, missräknad, ledsen, snopen, frustrerad, desillusionerad, gäckad, slokörad, lång i ansiktet som tidigare nämnts; kärt barn har många namn. Men jag kommer resa mig mer än en gång det har ni mitt ord på. Längst  ner på toppen av flaskan. Jag tar striden, jag är beredd att vinna allt du förlorar! Tiden kommer utvisa...vad framtiden har att säga. Jag lever i nuet!

God natt
/ Patricia

Utkast: Vad ska ...

Vad ska jag säg? inga kan som mina tjejer kan.
Vilken helg alltså. Det är fylleångest o självförvållat som ska in på lodrätt 8, 9 och 10 idag!!!!
Vart en riktigt lyckad o hård fredag med mindre lyckad "tar-mitt-ansvar-fast-jag-har-druckit-lite" lördag.
Vaknade av ett ryck kvart över nio. Då var det en kvart sne jag skulle vara på jobbet!!

More to come..

dan före dan..

gemytlig dag. Tacos med sandy.. nu hämtat mammy o kenta i karlshamn. Dem såg Ugglarevyn. tror tjejgänget med får gå o se den nästa vecka. skit bra enligt päronen!

Nu blir det rätt ner i sängen för imorgon väntas, återigen, världens bästa fredag!
Snackas om vin, sen martin&martin i åhus. kan inte bli annat än trevligt!!

/Lisa♣


lill lördag!

Äntligen mammy o kenta hemma. Nu kan man sova tryggt igen..
Blev som väntat ingen träning för mig idag. Ingen egenträning heller idag.. LAT! fast jag skyller på mitt onda sår. vill inte svetta ner o behöva byta bandage o grejer.. härligt med ursäkter ibland;)

jag har fått igång min dator.. med hjälp av kusin hampus datorsladd.. skönt att det bara vart det simpla felet. Nu ska jag bara ta mig tid o åka in o köpa en nya sladd. som säkert är JÄTTE billig. slutar väl med en ny dator i vilket fall.

Satt o titta lite på mammas dator nu o upptäckte att hon hade urgamla bilder här. flashbacks.
var bara tvungen att lägga upp några!!


coolingar!!


världens sötaste lillasiss


lilla nossenassen!!


Kan man annat än älska detta spektakel;)


pappi o ems..

Godnatt!!
/L

tekniskt obildad...

Är så trött på mina tekniska prylar... dator, kamera, mobil.. allt! aarrh. vill komma åt mina bilder NU!!!

Mjääääällbyyy!!!

Ångrar inte för en sekund att jag befann mig på strandvallen idag, när det bjöds på målfest.. Här snackar vi klasskillnad. säg OA ekenberg!
Är det inte vid just sånna här tillfällen man ångrar att man la skorna på hyllan? Sugen, utropstecken. Nej, det blir strandängen 18.30 imorgon. det hör väl jag det;)

Blev en ensam natt igår o är rädd för att denna blir precis lika sällskapslös!
Ninni va här en runda ikväll. skulle badat med tjejerna, men som vanligt är dem liiiiiite sega! så jag avstyrde, för att förståndigt krypa ner i tid för en gångs skull..

Men innan det blir sovdags ska jag tvätta mitt superdjupa sår. Trodde först jag skulle behöva åka in till sjukan o sy. Mådde riktigt dåligt ett tag! men tuff som jag är, hahaa (not),så skiter jag i det.
Moster la om det istället, så jag får hoppas på en sömn utan dunkande..

Vi hörsch!
/Lisa♣

Denna ständigt återkommande måndag..

Hemkommen efter en behaglig dag på jobbet! Ingen stress, inte drygt!
Det som gjorde hela min dag, var antes supergoda sallad. Mätt o belåten resten av dagen på jobbet;)

Märkligt väder idag. ösregn imorse när jag tog bike;en in till grannstaden. o nu klibbigt o kvavt.
Kom hem till ett tomt hus. visade sig att millan o kenta begett sig hemifrån. Verkar som det är FF här hemma några dagar då. Gotte!
Men med min mörkerrädsla får jag nog övertala någon att övernatta om jag överhuvudtaget ska våga vistas här.

Annars har det varit en lugn o beskedlig helg. härjade lite med sandy i fredags. blev banken. Tråååångt, fast vi hade kul. som alltid.
Lördagen var hela ligan helt förbrukade. slut som artister. låg här hemma i soffan o tyckte synd om hos själva..
igår vart det ännu värrre.. blev super mario boss 3, viktigt, o massa gott. hela gänget befann sig tillslut på hästhovsvägen 3.. Mysigt!
jag o sandra dissade allt som hade med motion att göra hela dagen. vi etablerade oss först på altanen.. men blev snabbt uttråkade. vilket ledde till sötsug.. på grund av vår lathet, blev det inte ens klassiska söndagsgodiset på prima. Nix, vi slog våra kloka huvud ihop o gjorde tidlösa chokladbollar!!! Mums.. sötsuget var inte tillfredställt så det blev även en vitkladdkaka, som dock fortfarande står orörd i frysen.. (något för måndagskvällen att bita i kankse..)


Nej, en liten runda på det.. sen börjar jakten på sovkompis!
/Lisa♣


Början på ett slut!

Aldrig har ordspråket "Det som börjar bra slutar dåligt, och det som börjar dåligt slutar ännu värre" passat in bättre!
Efter en kväll i hetluften tar jag mitt förnuft till fånga och går o lägger mig med en smittsamt härlig känsla!

Godnatt till folket!
/ Lisa♣

RSS 2.0