Bodypump...

Ja, kvällens träningspass är avklarad. Visste inte riktigt vilket ben vi skulle stå på haha för alla i hela kroppen skakade nått så sjukt mycket. Jag kan knappt gå i trapporna här hemma och armarna känns som spagetti. Men guuuud va kul o skönt de va...Imon kör vi ett RPM-pass; intervallbaserad cykelträning. Jag o Ems ska bli i toppform. Träna varje dag denna veckan för jag har kööööpt kort o de måste utnyttjas såklart. Vi kommer bli biffar, ja så pass så man får gå på sidan in genom dörren här hemma:) Kommer jag kunna ta mej upp ur sängen imorgon?

Fina fia har varit här en snabbis ikväll. Hon e så duktig på sitt jobb o jag blir världens stoltaste över henne o det gör ju inte saken bättre att hon inhandlat världens finaste skor-to die for...O en världens snyggaste one of a kind- tröja som jag me vill haaaaaaa.....åhhhhhh vad det kliar i börsen. Men NEJ jag ska inte! Det får vänta.

Jag vill färga håret också. Helst nu. Hur gör man då? Om man sagt att man inte ska men ändå fått för sig att så ska det bli? ja, jag måste färga håret helt enkelt annars kommer jag må jätte dåligt...

Nästan klar med vilka utbildningar som ska sökas till våren. Ett lite förvånande beslut men jag tror det kommer bli skit bra. Annars har jag såklart en plan B och en plan C med för den delen. Allt är uppstyrt i minsta detalj. Eller?

Förresten har jag äntligen tagit steget. Ni når mig numera på [email protected]. Hotmail är inget för mig längre som jag iofs har konstaterat länge men nu har jag gjort slag i saken och dumpat den. Man har ju ett rykte och tänka på haha. Så adda mej gärna på min nya msn-adress. Ett beslut är ett beslut och ett beslut håller man sig till!

Sov så gott!

♥ - Patricia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0