Strandsatt

Ja, och da ar det sa sjukt att phi phi oarna kom vi helskinnade ifran. Inga tsunami och inga drunkningsolyckor, trots ovadret.
Nej.. Da ska jag beratta. Istallet sitter vi fast i bangkok. Som alla sakert redan hort sa ar flygplatsen stangd. Och for oss innebar det bara en jakla massa krangel.
Vi hade planerat en lugn och harmonisk dag i form av mat, slapp och mattlig shopping sedan bege oss till flygplatsen for att aka ett antal timmar med airasia till bali.. Hhmm. Flygplatsen ar stangd!
Tva problem kvar. Nar oppnar den? Och vem vet? (stackaaaars osss)
Lagg dar till att solen skiner som aldrig forr, och Swimingpoolen ar STANGD! varfor har oturen och regnet forfoljt oss sen dag ett? Och nu nar regnet varit som mest lagligt finner vi icke ett spar av det! (stackaaaars oss)
Vi som hade sett fram emot och traffa emmssssss och Nichiii pa bali.. Nu kanske dem hinner aka till thailand innan vi kommer. Om nu dem kommer till Thai.. Det verkar vara ett jakla kaos pa flygplatsen. Tur man befinner sig tryggt pa khosan road.
Jaja, nog om det. Var thailandska kompis Ann(Gary och Gadiets nanny) far minsann losa det till oss, inom snaaaar framtid!!!!

Ater till Phi phi.. Det var under forvantan, men langt ifran daligt eller fult. Men regnigt och valdigt valdigt svenskt!
Vi fick forstarkning andra dagen. Det var maddes crew, syrran, pojkvannen o emelie. Harligt.
Madde och Micke var ocksa med oss en del(de 2 bromollaborna patricia skrev om att vi traffat) var moter man bromollabor om inte pa phi phi?
Nu ar vi iaf bara tre. Madde reste vidare med crewet. Och kommer ansluta till oss pa bali den 6dec, om vi ar dar da!
Kanns tomt och bara vara tre. Men jag vet att dem tar hand om henne, och forhoppningsvis hamnade dem i lite battre ode an vi. (stackaaars oss) Khosan road, javisst det ar roligt, i nagra dagar.. Men inte nar man varit har i tre omgangar och folk kanner igen oss pa gatan!

Fortsattning foljer...
/Lisa♣

Kommentarer
Postat av: Nicole

BRUDAR!!!! Nu far ni for tusan se till att komma hit! Ak till en annan flygplats :) Mamma Nicole blir orolig! Och vi som har planerat varsta festen imorgon. Hoppas allt loser sig. Ta hand om er. Puss

2008-11-27 @ 13:56:09
URL: http://pinkpanthers.blogg.se/
Postat av: emzie

javla skiiiiiiiit! vi vill att ni ska komma nu nu nu!! ta er till phuket och flyg darifran kostar inte manga kronor!! ni maste komma nu! annars gar det ju inte!! tycker synd om er...\puss mina hjartan emmiz

2008-11-27 @ 13:59:02
URL: http://pinkpanthers.blogg.se/
Postat av: Johanna

Staaackars er Lisa o Patricia. Jag tänker på er o håller mina tummar att det ordnar sig på bästa sätt :) Och sen längtar jag tills vi ses igen, allihopa! Ta hand om er och njut av den sista tiden. Massa pussar o kramar!

2008-11-28 @ 12:04:48
URL: http://piffopaff.blogg.se/
Postat av: Nicole och Emma

Hej hej! Vi har en ide. Stanna i Thailand! Skit i Bali. Regnperioden ar pa vag hit och pa vag ifran Thailand. Det blir ju hogsasong dar nu. Da kan vi ga pa Fullmoon party ihop. Kom iiiigen!! Vi vill ju traffa er. Ni vill val inte ha mer regn? Alla ar pa vag harifran. Lycka till! Hor av er pa nagot satt. Pussinuss

2008-11-29 @ 09:52:13
URL: http://pinkpanthers.blogg.se/
Postat av: Fia

Saknar er... O kan ni ringa mig så att jag blir lite uppdaterad? VA RÄDDA OM ER!

2008-11-30 @ 00:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0