Livet pa var Vietnamesiska pinne!

Ja da har vi forflyttat oss annu en bit upp pa kusten! Narmare bestamt Phan Thiet. En vacker liten tystgaende hamnstad som har en hel del att erbjuda. Inte nattetid kanske men en strand som heter duga, sol, vagor, surfare och massa snackor:) Har ar livet nastan for bra for att vara sant. Kanske just darfor ingen pratar engelska for da skulle de genast bli mycket lattare och roligare. Men vi ar ju fyra stycken som pratar svenska iaf.

Pa tal om svenskar. Som alltid slanger dassapappret o toastolen och som kan skita sonder tva toaletter inom loppet pa tva dagar. som lite blygt o forsynt kilar ner till receptionen o sager "something is wrong with the toilet" haha. Jovars visst e de fel alltid men vi vet ju egnetligen varfor nar den stackars nissen svarar "what? again?" Man lar sa lange man lever.

Vietnam ar ett roligt land. De flesta ar jatte vanliga och svara ja pa alla vara fragor. Fast att de inte har nagon aning om vad vi sager. Det ar bra tycker vi. Ett litet missode bara nar vi blev utslangda fran hotellets solstolar, kan bero att vi hangde ut de vita brosten:) Kom som en liten chock for dessa sma lanningar!

Med En snabb titt i reskassan sa ar vi alla ganska rorande overrens om att de borjar tryta sa bli inte forvanade om vi star pa kastrup redan till forsta advent med den lilla pengapung som finns kvar:)

Fridens Liljor!
♥ - Patricia

Kommentarer
Postat av: Mamma

hej på er. Låter som ni har det bra. Bäst att ni stoppar in brösten.?! Gör inget om ni åker hem lite tidigare.... Saknar er. Kram Camilla

2008-11-04 @ 23:04:53
Postat av: Emmchen och Nickiz

Tjena brudar! Snart drar vi, tänkte bara skicka iväg vår bloggadress: http://pinkpanthers.blogg.se/

Den är fabulous! Ha det bra! Puss

2008-11-04 @ 23:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0